Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 94-61


Νίκη χωρίς να συνοδευτεί από σπουδαία εμφάνιση πέτυχε η Γ.Ε.Α. στο τοπικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Α. που παρατάχτηκε με 3 βασικές απουσίες αλλά παρόλα αυτά παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο και απέδειξε ότι οι νίκες με Αίολο Αστακού και Ναύπακτο μόνο τυχαίες δεν ήταν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Α.Ο.Α. να προηγείται με 9-5 αιφνιδιάζοντας την Γ.Ε.Α.. Σε εκείνο το σημείο 3 τρίποντα από τον Γεωργούλα και 1 από τον Σταμουλάκη καθώς και ένα κλέψιμο του Τσιαμάκη έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του Θόδωρου Σταυροθανάση να προηγηθεί με 19-12. Ο Α.Ο.Α. με πολύ καλούς τους Σταυρόπουλο και Τασιούλη και εφαρμόζοντας άμυνες με man to man και ζώνη ταυτόχρονα κατάφεραν να κρατηθούν κοντά στο σκορ. Η είσοδος του Τσιρώνη έδωσε την απαραίτητη ώθηση στην ΓΕΑ που έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 28-18. Ξεκίνημα δευτέρου δεκαλέπτου με την ΓΕΑ να μην έχει καλή απόδοση αλλά να καταφέρνει να βρίσκει λύσεις πότε με τον Τσιρώνη και πότε με τον Μπερερή. Ο Α.Ο.Α. με ιδιόμορφες άμυνες κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ και να μειώσει σε 38-32 τρία λεπτά πριν το τέλος. Σε εκείνο το σημείο ο Σταμουλάκης ευστόχησε σε 3 σερί τρίποντα και με 2 βολές του Τσιαμάκη οι τυπικά γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 50-38.

Ξεκίνημα της τρίτης περιόδου με της 2 ομάδες να εναλλάσσονται στο σκοράρισμα και ουσιαστικά το σκορ να μένει στάσιμο στην διαφορά του πρώτου ημιχρόνου. Η ΓΕΑ με τον Μπερερή και τον Τσιαμάκη κατάφερε να πάρει μια διαφορά της τάξεως των 18 πόντων όμως γρήγορα ο Α.Ο.Α. με πολύ καλό σε εκείνο το σημείο τον Αγραφιώτη κατάφερε να επαναφέρει την διαφορά στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά με ένα ξέσπασμα που ολοκληρώθηκε με ένα τρίποντο του Σταυρόπουλου η Γ.Ε.Α κατάφερε με την συμπλήρωση 30 λεπτών να προηγηθεί με 19 πόντους διαφορά 69-50.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως τελείωσε το τρίτο. Με 2 τρίποντα του Σταυρόπουλου και το παιχνίδι έγινε μια τυπική διαδικασία . Γρήγορο παιχνίδι στη συνέχεια και από της 2 ομάδες . Η ΓΕΑ κατάφερε να παίξει πολύ καλή άμυνα στην κουρασμένη (ελλείψει επιλογών) ομάδα του Α.Ο.Α. και να φτάσει στην νίκη με 94-61.

Δεκάλεπτα: Α: 28-18 Β: 22-20 Γ: 19-12 Δ: 25-11

ΓΕΑ: (Σταυροθανάσης) : Τσιαμάκης 11, Μπερερής 19(3), Σταμουλάκης 16(4) , Μηλιάτης, Σταυρόπουλος 14(4), Δάρλας 4(1), Τσιρώνης 12, Λουγιάκης 2, Σώκος, Γεωργούλας 9(3), Μιχαλάς 2, Σαράκης 5(1)

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το επόμενο Σάββατο με τον Α.Γ.Σ.Ι. στα Ιωάννινα

Βαθμολογία:

Γ.Ε.Α.

14

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

13

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

13

ΛΟΥΡΟΣ

12

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

12

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

10

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

9

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

9

Α.Γ.Σ.Ι.

9

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ *

8

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

8

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ *

6

Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΓΕΑ 59-100





Κάνοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι η ΓΕΑ διέλυσε τον Σπάρτακο στα Γιάννενα. Η ομάδα του Θόδωρου Σταυροθανάση απέδωσε κατά διαστήματα εκπληκτικό μπάσκετ κάνοντας τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο των Ιωαννίνων να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΓΕΑ καταιγιστική από το πρώτο λεπτό. Βρίσκοντας λύσεις από όλους του παίκτες προηγήθηκε με 15-33 με τον Τσιρώνη να έχει 4/4 τρίποντα σε εκείνο το σημείο. Οι αλλαγές που έκανε ο Θόδωρος Σταυροθανάσης δεν άλλαξαν καθόλου τον ρυθμό της ομάδας του Αγρινίου. Σκληρή άμυνα που κατέληγε συνήθως σε κλέψιμο και εκπληκτική συνδυασμοί στον αιφνιδιασμό συνέθεσαν το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου που βρήκε τους <πράσινους> να προηγούνται με 31-53 με την λήξη του πρώτου μέρους. Απολαυστικό το τρίτο δεκάλεπτο για την ΓΕΑ. Οι παίκτες της έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και έβρισκαν λύσεις σε οποιαδήποτε μορφή άμυνας που παρέταξε μέσα στο γήπεδο ο Σπάρτακος. Τα τελευταία λεπτά ήταν μια τυπική διαδικασία για την ομάδα του Αγρινίου. Τελικό σκορ 59-100 με την ΓΕΑ πλέον να προετοιμάζεται για το τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο.Α.

Δεκάλεπτα: Α: 15-33 Β: 16-20 Γ: 13-33 Δ: 15-14

ΓΕΑ: ( Σταυροθανάσης) : Τσιαμάκης 14, Μπερερής 14, Σταμουλάκης 8(2), Μηλιάτης, Σταυρόπουλος 16, Δάρλας, Τσιρώνης 18(4), Λουγιάκης 10, Γεωργούλας 10(3), Σώκος 6, Μιχαλάς 2, Ρεντίφης 2

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το επόμενο Σάββατο με τον Α.Ο. Αγρινίου

Βαθμολογία:

Γ.Ε.Α.

12

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

12

ΛΟΥΡΟΣ

11

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

11

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

10

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

9

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

8

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

7

Α.Γ.Σ.Ι.

7

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ *

7

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

6

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ *

5

Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ-ΓΕΑ 37-102


Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η ΓΕΑ διέλυσε την Άνω πόλη μέσα στη Άρτα με 65 πόντους διαφορά και συνεχίζει το πρωτάθλημα αήττητη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 50 λεπτών μιας και τα χρόνια προβλήματα του γηπέδου της Άρτας έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Το ηλεκτρονικό ταμπλό δεν λειτουργούσε την ίδια ώρα που ρολόι χειρός δεν υπήρχε. Οι παράγοντες της ΓΕΑ δεν δέχτηκαν να κάνουν ένσταση και να πάρουν το παιχνίδι 0-20 και ο αγώνας ξεκίνησε με κινητά τηλέφωνα να μετράνε τα 24 δευτερόλεπτα και τον χρόνο. Σαρωτική η αγρινιώτικη ομάδα προηγήθηκε με 8-28 με την λήξη της πρώτης περιόδου. Συνέχεια αλλαγές από τον Θόδωρο Σταυροθανάση στο διάστημα αυτό με τον ρυθμό να μην πέφτει στο ελάχιστο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες της Άρτας αντέδρασαν έτρεξαν στον αιφνιδιασμό εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των παικτών της ΓΕΑ. Παρόλα αυτά το ημίχρονο βρήκε τους <πράσινους> του Αγρινίου να προηγούνται με 26-47. Στην ανάπαυλα ο Θόδωρος Σταυροθανάσης ζήτησε από τους παίκτες του να ξυπνήσουν στην άμυνα και να επανέλθουν στα αγωνιστικά στάνταρ της πρώτης περιόδου. Οι παίκτες της ΓΕΑ εισάκουσαν εις το ακέραιο τον προπονητής τους και έστησαν <οδοφράγματα> μπροστά από το καλάθι τους. Στην επίθεση όσο κυλούσαν τα λεπτά οι παίκτες της ΓΕΑ κάνανε πάρτι εκμεταλλευόμενοι την κούραση των παικτών της Άνω πόλης και με τους 15χρόνους Σαράκη και Ρεντίφη να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση. Τελικό σκορ για την Γυμναστική εταιρεία 37-102 και επόμενο παιχνίδι πάλι εκτός έδρας με τον Σπάρτακο Ιωαννίνων.

Δεκάλεπτα: Α: 8-28 Β: 18-19 Γ: 5-27 Δ: 6-28

ΓΕΑ: ( Σταυροθανάσης) : Μπερερής 11, Ρεντίφης 7, Σταμουλάκης 10(1), Σταυρόπουλος 16(1), Δάρλας 13(3), Τσιρώνης 15, Λουγιάκης 14, Σώκος 7(1), Γεωργούλας 5(1), Σαράκης 4

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας στα Γιάννενα με αντίπαλο τον τοπικό Σπάρτακο

Βαθμολογία:

Γ.Ε.Α.

10

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

10

ΛΟΥΡΟΣ

9

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

9

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

9

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

8

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

6

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

6

Α.Γ.Σ.Ι.

6

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

5

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ *

5

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ *

4

Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο


Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΓΕΑ-ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 107-47


Άνιση μάχη μεταξύ της ΓΕΑ και του ΠΑΣ Ναυπάκτου διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου. Πολύ δύσκολη η αποστολή για την Ναύπακτο που έγινε δυσκολότερη με της απουσίες 2 εκ των καλύτερων παικτών της ( Κουτσογιάννης ,Ζησιμόπουλος) . Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΓΕΑ να πιέζει ασφυκτικά σε όλο το γήπεδο και με το καλημέρα να παίρνει κεφάλι στο σκορ 9-0. Ίδιο σκηνικό στο πρώτο δεκάλεπτο που βρήκε την ομάδα του Αγρινίου να προηγείται 22-10 με την συμπλήρωση 10 λεπτών. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Θόδωρου Σταυροθανάση συνέχισαν στους ίδιους καταιγιστικούς ρυθμούς και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας μια διαφορά 28 πόντων 46-18. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου σε συνδυασμό με την εικόνα του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της ΓΕΑ να ξεκουράσει παίκτες και να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα με όλους τους παίκτες. Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με την ΓΕΑ να έχει καθαρίσει οριστικά το παιχνίδι έχοντας ένα προβάδισμα 45 πόντων 75-30. Τυπική διαδικασία τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα με όλο τον κόσμο να περιμένει τη λήξη και την τελική διαφορά. Τελικό σκορ 107-47 για την ΓΕΑ που συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: Α: 22-10 Β: 26-8 Γ: 29-14 Δ: 30-15

ΓΕΑ: ( Σταυροθανάσης) : Τσιαμάκης 18, Μπερερής 9, Σταμουλάκης 12(1), Μηλιάτης 3(1), Σταυρόπουλος 29(3), Δάρλας 7(1), Τσιρώνης 5, Λουγιάκης 7, Σώκος 10(1), Γεωργούλας 7(1), Ρεντίφης, Σαράκης

Βαθμολογία:

Γ.Ε.Α.

8

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

8

ΛΟΥΡΟΣ

8

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

7

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

7

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

6

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

5

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

5

Α.Γ.Σ.Ι.

4

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

4

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ *

4

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ *

3

Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Βαθμολογία:

Γ.Ε.Α.

8

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

8

ΛΟΥΡΟΣ

8

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

7

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

7

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

6

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

5

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

5

Α.Γ.Σ.Ι.

4

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

4

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ *

4

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ *

3

Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο στην Άρτα με αντίπαλο την Άνω Πόλη Άρτας


Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- ΓΕΑ 57-75

-8">

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ η ΓΕΑ πέρασε από τα Γιάννενα επικρατώντας του τοπικού Κρόνου. Οι παίκτες του Θόδωρου Σταυροθανάση ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση κατάφεραν να προηγηθούν με 14-23 με την λήξη της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κρόνου με μπροστάρηδες τους Αυγερινό και Σφήκα προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι αλλά η κατά διαστήματα πολύ καλή άμυνα της ΓΕΑ σε συνδυασμό με τις πολύ καλές επιλογές στην επίθεση που είχαν οι παίκτες της αγρινιώτικής ομάδας έφεραν την διαφορά στην μεγαλύτερη τιμή της με την λήξη του ημιχρόνου 27-41. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν μια μικρογραφία των τρίτων δεκαλέπτων που έχει παρουσιάσει η ΓΕΑ στα πρώτα παιχνίδια της. Κακή άμυνα και βιαστικές επιλογές στην ζώνη των γηπεδούχων επέτρεψαν στον Κρόνο να πλησιάσει στους 6 πόντους 48-54. Ένα τρίποντο του Σταμουλάκη και ένα δίποντο του Σταυρόπουλου επανέφεραν της ισορροπίες στο παιχνίδι και το δεκάλεπτο τελείωσε με 43-53 υπέρ της ΓΕΑ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Θόδωρου Σταυροθανάση μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι. Και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο παίζοντας εξαιρετική άμυνα και περνώντας την μπάλα κοντά στο καλάθι στον Λουγιάκη που έμοιαζε ανίκητος δημιούργησαν γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας και το μόνο που έμενε να δούμε ήταν το τελικό σκορ. Τελικό αποτέλεσμα 57-75 για την αγρινιώτικη ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς τον Γιώργο Μπερερή ( Επαγγελματική Υποχρέωση με το Ναυτικό) και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα.


Δεκάλεπτα: Α: 14-23 Β: 13-18 Γ: 16-12 Δ: 13-22


ΓΕΑ: (Σταυροθανάσης) : Τσιαμάκης 6, Μηλιάτης, Σταμουλάκης 14(4), Σταυρόπουλος 23(1), Δάρλας, Τσιρώνης 6, Λουγιάκης 15, Μιχαλάς, Σώκος 2, Γεωργούλας 9(1), Σαράκης,



Βαθμολογία:

Γ.Ε.Α.

6

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

6

ΛΟΥΡΟΣ

6

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

5

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

5

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

5

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

4

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

3

Α.Γ.Σ.Ι.

3

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

3

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ *

3

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ *

2


Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο



* Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΣ Ναυπάκτου


Toggle

jQuery