Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ-ΓΕΑ 37-102


Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η ΓΕΑ διέλυσε την Άνω πόλη μέσα στη Άρτα με 65 πόντους διαφορά και συνεχίζει το πρωτάθλημα αήττητη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 50 λεπτών μιας και τα χρόνια προβλήματα του γηπέδου της Άρτας έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Το ηλεκτρονικό ταμπλό δεν λειτουργούσε την ίδια ώρα που ρολόι χειρός δεν υπήρχε. Οι παράγοντες της ΓΕΑ δεν δέχτηκαν να κάνουν ένσταση και να πάρουν το παιχνίδι 0-20 και ο αγώνας ξεκίνησε με κινητά τηλέφωνα να μετράνε τα 24 δευτερόλεπτα και τον χρόνο. Σαρωτική η αγρινιώτικη ομάδα προηγήθηκε με 8-28 με την λήξη της πρώτης περιόδου. Συνέχεια αλλαγές από τον Θόδωρο Σταυροθανάση στο διάστημα αυτό με τον ρυθμό να μην πέφτει στο ελάχιστο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες της Άρτας αντέδρασαν έτρεξαν στον αιφνιδιασμό εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των παικτών της ΓΕΑ. Παρόλα αυτά το ημίχρονο βρήκε τους <πράσινους> του Αγρινίου να προηγούνται με 26-47. Στην ανάπαυλα ο Θόδωρος Σταυροθανάσης ζήτησε από τους παίκτες του να ξυπνήσουν στην άμυνα και να επανέλθουν στα αγωνιστικά στάνταρ της πρώτης περιόδου. Οι παίκτες της ΓΕΑ εισάκουσαν εις το ακέραιο τον προπονητής τους και έστησαν <οδοφράγματα> μπροστά από το καλάθι τους. Στην επίθεση όσο κυλούσαν τα λεπτά οι παίκτες της ΓΕΑ κάνανε πάρτι εκμεταλλευόμενοι την κούραση των παικτών της Άνω πόλης και με τους 15χρόνους Σαράκη και Ρεντίφη να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση. Τελικό σκορ για την Γυμναστική εταιρεία 37-102 και επόμενο παιχνίδι πάλι εκτός έδρας με τον Σπάρτακο Ιωαννίνων.

Δεκάλεπτα: Α: 8-28 Β: 18-19 Γ: 5-27 Δ: 6-28

ΓΕΑ: ( Σταυροθανάσης) : Μπερερής 11, Ρεντίφης 7, Σταμουλάκης 10(1), Σταυρόπουλος 16(1), Δάρλας 13(3), Τσιρώνης 15, Λουγιάκης 14, Σώκος 7(1), Γεωργούλας 5(1), Σαράκης 4

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας στα Γιάννενα με αντίπαλο τον τοπικό Σπάρτακο

Βαθμολογία:

Γ.Ε.Α.

10

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

10

ΛΟΥΡΟΣ

9

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

9

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

9

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

8

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

6

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

6

Α.Γ.Σ.Ι.

6

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

5

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ *

5

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ *

4

Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Toggle

jQuery